Företaget// Om Get A Site

Skrivbord Get A Site Webbyrå på Alnö riktar sig till privatpersoner, föreningar samt små och medelstora företag som behöver en attraktiv och fungerande hemsida på internet.

Vi erbjuder tjänster till fasta priser. Det betyder att vi kommer överens om ett pris innan arbetet sätter igång och fakturering sker sedan vid leverans av tjänsten, på detta sätt är du som kund garanterad det utlovade priset utan risk för att dyra timkostnader ökar slutpriset.

Tjänster som erbjuds är bland annat nyproduktion och uppdatering av befintliga hemsidor, hjälp med val av webhotell samt hjälp med registering av domännamn.
Läs mer under tjänster.

Get A Site vill stolt kunna visa upp ett slutresultat som ni som kund är väldigt nöjd med.

Företaget gick tidigare under namnet Webbverkstan i Sundsvall.

Bakom kulisserna

Get A Site Webbyrå på Alnö drivs av mig Anders Näslund, på sidan om mitt ordinarie arbete inom en av Sveriges större telekomoperatörer. Mitt intresse för internet och webb har funnits sedan mitten av 90-talet. Jag har under åren vart inblandad i flera olika projekt och därigenom kommit i kontakt med flera av Sveriges större webhotell.

Get A Site drivs av intresset att producera och utveckla sidor och applikationer för webb , inte för att tjäna dom stora pengarna.

Tveka inte att kontakta mig för en kostnadsfri prisoffert efter att ni gjort ett besök i min portfolio.

Övrigt

Momsregistrerad enskild firma med F-skattsedel.

Allmänna villkor.

Get A Site Webbyrå på Alnö
Lejdarvägen 14
865 32 Alnö
| Startsida / Företaget / Tjänster / Offert / Portfolio / Kontakt / Allmänna villkor |